img 

Wyraź swoją opinie

 

Archiwum opinni ...

 

OPINIE  

#17 Kamila 2017-01-13 17:26
chciałam opisać ale nie można tutaj długich komentarzy wklejać wiec napisze w skrócie uratował ten krem moją cerę trądzikową kocham polecam wart każdej złotówki używam miesiąc ponad a nie mam syfków wogule nie pojawiają sie nowe
Cytuj
#16 Marta 2016-10-06 06:03
Witam miałam duży problem z cerą, ciągłe wypryski, przebarwienia. Trafiłam przypadkowo na stronę Snails Garden i zamówiłam krem regeneracyjny ze śluzem ślimaka i byłam w szoku bo po tygodniu stosowania zauważyłam pierwsze zmiany oczywiście na dobre. Teraz kończę pierwszy słoiczek kremu i mam cerę o niebo lepszą niż na wiosnę i oczywiście zamawiam kolejny krem. Mogę spokojnie polecić wszystkim Paniom. Pozdrawiam :).
Cytuj
#15 Grzegorz Skalmowski 2016-05-24 10:50
Cytuję Lilianna:
Witam,kupiłam u Was serum pod oczy i krem na dzień 50+.Używam od trzech tygodni i mogę śmiało powiedzieć,że moja skóra bardzo sucha i z widocznymi naczynkami zaczyna się poprawiać.Zniknęły opuchlizny pod oczami,skóra jest nawilżona. Może z czasem znikną przebarwienia .Planuję wypróbować kolejne kremy.Szczerze polecam wszystkim paniom.


Dziękujemy za opinię :)
Cytuj
#14 Lilianna 2016-05-19 12:29
Witam,kupiłam u Was serum pod oczy i krem na dzień 50+.Używam od trzech tygodni i mogę śmiało powiedzieć,że moja skóra bardzo sucha i z widocznymi naczynkami zaczyna się poprawiać.Znikn ęły opuchlizny pod oczami,skóra jest nawilżona. Może z czasem znikną przebarwienia .Planuję wypróbować kolejne kremy.Szczerze polecam wszystkim paniom.
Cytuj
#13 Grzegorz Skalmowski 2016-04-27 07:28
Tę wiadomość otrzymaliśmy od Pani, której pomogły nasze kosmetyki Snails Garden z NATURALNYM ŚLUZEM ŚLIMAKA na problemy z cerą ...takie opinie są dla nas bezcenne, dumni jesteśmy z tego co robimy -

,,Witam serdecznie ,bardzo dziękuję za przesłane próbki. Nabyłam już krem na dzień ,na noc i pod oczy. Jestem pod wielkim wrażeniem, te kosmetyki to cudo współczesnej kobiety z problematyczną cerą na miarę XXI wieku. Testowała m na sobie wszystko-zaczyn ając od lekarzy dermatologów na NFZ i prywatnych.

Przeszłam cosmelan, ale to wszystko na chwilę, a potem problemy wracały. Wypryski, przebarwienia, pogłębiające i przybywające blizny-moja samoocena bliska zeru. W końcu wizyta w Pasłęckim studio Ela-to tam dowiedziałam się o waszym cudzie jak dla Kleopatry.

Dlatego zwróciłam się o te próbki, to był strzał w dychę. Nawet Pani sobie nie wyobraża jak ten specyfik zadziałał na moją skórę. To jakby ktoś podarował mi drugą skórę, zrobił przeszczep albo coś w tym rodzaju ,poprawa jest widoczna natychmiast ,po pierwszym użyciu, żałuję tylko że nie dostałam tego kremu typowo na blizny ,ale po zużyciu tych po 40-stce na pewno się w niego zaopatrzę. Z niecierpliwości ą czekam na jakiś balsam do ciała. Państwa kosmetyki są naprawdę godne polecenia. Pozdrawiam i gratuluję sukcesu ".

Kosmetyki do nabycia w naszym sklepie
Cytuj
#12 Zuzia 2016-04-05 22:16
Od około miesiąca używam kremu na trądzik. Nie będę się rozpisywać bo nie w tym rzecz- jestem zachwycona. Miałam wrażenie, że już nigdy nie będę miała ładnej cery, teraz mam czystą i bardzo mocno nawilżoną. Polecam
Cytuj
#11 Grzegorz Skalmowski 2016-02-16 12:57
Cytuję Natalia:
Jak mogę kupić lub zamówić ten krem?

To proste,- proszę się zalogować w naszym sklepie, wybrać produkt i do kasy. Po opłacie wyślemy na wskazany adres :)
Cytuj
#10 Natalia 2016-02-15 16:57
Jak mogę kupić lub zamówić ten krem?
Cytuj
#9 Grzegorz Skalmowski 2016-02-11 12:17
Dziś Pani Prezes dostała wiadomość od naszej klientki z Mazur, dodam że bardzo eleganckiej i światowej kobiety, dotyczącą Naszych kosmetyków. Po przeczytaniu tej opinii, utwierdzam się w wierze że nasza praca i zaangażowanie w to co robimy ma sens!

Cytuje: ,,Dzień dobry Pani Mariolu, załączam poniżej kilka moich spostrzeżeń po kilkudniowym stosowaniu kremu i jednorazowym użyciu serum.

Zacznę od serum: niesamowity zapach. Zastanawiałam się czy poradzę sobie z tą „luźną” konsystencją, ale nie było problemu. Zrobiłam tak jak mi Pani doradziła, wklepałam serum w twarz i szyję (na dwa razy). Cudowne uczucie. Miałam wrażenie, że pozostawia na twarzy swego rodzaju filtr. Skóra taka lekko naprężona i delikatna. Bardzo mi odpowiada.

Krem: zapach leciutki, prawie niewyczuwalny. Konsystencja odpowiednia, świetnie się rozsmarowuje i wchłania. Twarz po posmarowaniu delikatna, naprężona lekko, bardzo przyjemna w dotyku. Świetnie nadaje się pod makijaż, nie ma uczucia „maski”. Ja mam cerę naczynkową i nie wiem czy to podświadomość działa czy tak jest faktycznie, ale mam wrażenie że wzmocnię ścianki tych naczyń i wchłoną się one lekko i będą mnie widoczne. Już wiem, że to jest krem dla mnie.

Przekazałam te informacje moim znajomym i dziewczynom z redakcji i już po moich opisach dołączą się przy składaniu zamówienia.

Prezes SnailsGarden Mariola Pilat SkalmowskaTak więc wcieram krem dalej z dużą przyjemnością i gdy będzie mi się kończył złożę zamówienie na kolejny.
W dalszym ciągu będę dzieliła się z osobami z mojego otoczenia opinią na temat kremu i serum. Produkty godne uwagi i posiadania.

Pozdrawiam serdecznie i dziękuję za niesamowite doznania, które codziennie dawkuję sobie rano i wieczorem:)..."
Cytuj
#8 Bożena 2016-02-11 12:15
Serum pod oczy! Już na testach, było rewelacyjne!
Miałam bruzdę i zawężała się, słuchajcie serum można stosować docelowo. Polecam z czystym sumieniem!
Cytuj

logast

© Copyright by Snails Garden
Projekt graficzny: Virtual People