img 

opinie

 

 

OPINIE  

#19 Paula 2018-03-12 11:12
Krem na trądzik jest przecudowny !!! uratował moją buzie od trądziku, blizn, zaskórników jest rewelacyjny! buzia jest nawilżona, zdrowsza. Bardzo polecam ten krem dla osób z cera problematyczna bo ten cudowny krem na pewno poprawi szybko jej stan ;) Kocham go !;)
Cytuj
#18 Marzena 2017-10-27 17:54
Witam chcialam napisac że krem Snails Garden jest rewelacyjny dziala świetnie na cere i dziala również na rany jesienia mam bardzo duży problem z ręcami bardzo mi pekają i robią mi się rany tym kremem wygoiłam sobie ręce jest naprawde super )pozdrawiam
Cytuj
#17 Kamila 2017-01-13 17:26
chciałam opisać ale nie można tutaj długich komentarzy wklejać wiec napisze w skrócie uratował ten krem moją cerę trądzikową kocham polecam wart każdej złotówki używam miesiąc ponad a nie mam syfków wogule nie pojawiają sie nowe
Cytuj
#16 Marta 2016-10-06 06:03
Witam miałam duży problem z cerą, ciągłe wypryski, przebarwienia. Trafiłam przypadkowo na stronę Snails Garden i zamówiłam krem regeneracyjny ze śluzem ślimaka i byłam w szoku bo po tygodniu stosowania zauważyłam pierwsze zmiany oczywiście na dobre. Teraz kończę pierwszy słoiczek kremu i mam cerę o niebo lepszą niż na wiosnę i oczywiście zamawiam kolejny krem. Mogę spokojnie polecić wszystkim Paniom. Pozdrawiam :).
Cytuj
#15 Grzegorz Skalmowski 2016-05-24 10:50
Cytuję Lilianna:
Witam,kupiłam u Was serum pod oczy i krem na dzień 50+.Używam od trzech tygodni i mogę śmiało powiedzieć,że moja skóra bardzo sucha i z widocznymi naczynkami zaczyna się poprawiać.Zniknęły opuchlizny pod oczami,skóra jest nawilżona. Może z czasem znikną przebarwienia .Planuję wypróbować kolejne kremy.Szczerze polecam wszystkim paniom.


Dziękujemy za opinię :)
Cytuj
#14 Lilianna 2016-05-19 12:29
Witam,kupiłam u Was serum pod oczy i krem na dzień 50+.Używam od trzech tygodni i mogę śmiało powiedzieć,że moja skóra bardzo sucha i z widocznymi naczynkami zaczyna się poprawiać.Znikn ęły opuchlizny pod oczami,skóra jest nawilżona. Może z czasem znikną przebarwienia .Planuję wypróbować kolejne kremy.Szczerze polecam wszystkim paniom.
Cytuj
#13 Grzegorz Skalmowski 2016-04-27 07:28
Tę wiadomość otrzymaliśmy od Pani, której pomogły nasze kosmetyki Snails Garden z NATURALNYM ŚLUZEM ŚLIMAKA na problemy z cerą ...takie opinie są dla nas bezcenne, dumni jesteśmy z tego co robimy -

,,Witam serdecznie ,bardzo dziękuję za przesłane próbki. Nabyłam już krem na dzień ,na noc i pod oczy. Jestem pod wielkim wrażeniem, te kosmetyki to cudo współczesnej kobiety z problematyczną cerą na miarę XXI wieku. Testowała m na sobie wszystko-zaczyn ając od lekarzy dermatologów na NFZ i prywatnych.

Przeszłam cosmelan, ale to wszystko na chwilę, a potem problemy wracały. Wypryski, przebarwienia, pogłębiające i przybywające blizny-moja samoocena bliska zeru. W końcu wizyta w Pasłęckim studio Ela-to tam dowiedziałam się o waszym cudzie jak dla Kleopatry.

Dlatego zwróciłam się o te próbki, to był strzał w dychę. Nawet Pani sobie nie wyobraża jak ten specyfik zadziałał na moją skórę. To jakby ktoś podarował mi drugą skórę, zrobił przeszczep albo coś w tym rodzaju ,poprawa jest widoczna natychmiast ,po pierwszym użyciu, żałuję tylko że nie dostałam tego kremu typowo na blizny ,ale po zużyciu tych po 40-stce na pewno się w niego zaopatrzę. Z niecierpliwości ą czekam na jakiś balsam do ciała. Państwa kosmetyki są naprawdę godne polecenia. Pozdrawiam i gratuluję sukcesu ".

Kosmetyki do nabycia w naszym sklepie
Cytuj
#12 Zuzia 2016-04-05 22:16
Od około miesiąca używam kremu na trądzik. Nie będę się rozpisywać bo nie w tym rzecz- jestem zachwycona. Miałam wrażenie, że już nigdy nie będę miała ładnej cery, teraz mam czystą i bardzo mocno nawilżoną. Polecam
Cytuj
#11 Grzegorz Skalmowski 2016-02-16 12:57
Cytuję Natalia:
Jak mogę kupić lub zamówić ten krem?

To proste,- proszę się zalogować w naszym sklepie, wybrać produkt i do kasy. Po opłacie wyślemy na wskazany adres :)
Cytuj
#10 Natalia 2016-02-15 16:57
Jak mogę kupić lub zamówić ten krem?
Cytuj

logast

© Copyright by Snails Garden
Projekt graficzny: Virtual People